İlk Günlük Denemesi

Evet bu yazım sitedeki ilk günlük yazısı. Siteyi 2017 ye girmemizle birlikte açmış bulundum. Neden niçin açtım inanın bende bilmiyorum. Sanırım yılbaşında site alan fiyatlarının kampanyaya girmesi elime de bir miktar para geçmesi buna sebep oldu diyebilirim. Siteyi yazmadan blog yazıp yanlışlıkla geri sildim ağzım o kadar alışmış ki blog demeye. Blog adresini son zamanlar çok ihmal ettiğim gibi umarım site de öyle olmaz. Siteyi etkin kullanabilmem adına yeri geldiğinde çalışmalarımı yeri geldiğinde duygularımı aktarmaya çalışacağım. Tabi bu arada sitenin tasarımı da oturmuş değil ama olsun bakalım.

Bugün Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan bir gece. Hava derseniz toz şeklinde kar yağışlı. Kar demişken konudan konuya atlıyorum ama Kayseri’ye sanırım kar en az bu sene yağdı üstelik İstanbul’a bile yer yer bazı yerlerine bir metre kar düşmesine karşın. Tabi buda Allah’ın takdiri. Herneyse konuya dönecek olursak bugünkü yazım sonraki zamanlardaki yazılardan elbetteki biraz uzun olabilir. İlk yazmam ve genel durumlardan bahsetmem sebepli tabi.

Bu aralar ne mi yapıyorum. İlginçtir ama gerçekten ders çalışıyorum. İleride bu yazıyı yine okumak kısmet olursa ki benden başka okuyanın olacağını pek sanmıyorum:) evet evet sevgili ben sen bir zamanlar ders çalışıyordun:). Sonra bir de küçük çaplı da olsa sevgili dostum Mehmet’le beraber belediyenin tiyatrosuna başladık. Yani sırf eğlence amaçlı gitsekte gerçekten stres atmaya bire bir. iki ay kadar komedi oyunu için uğraştık ama ülkede son zamanlarda meydana gelen olayların ardı arkasının kesilmemesi oyunu iptal etmemize neden oldu. Ve iki haftadan bu konuyla ilgili bir canlandırma yapmamızı istedi yönetmen. Onunla ilgili detaylı konuyu ileri ki günlerde ölmezsem deyinirim inşallah. Herneyse orayı kısa kesip başka herkes bir spordur gidiyor acaba bende kilo almak için spor yapsam ne olur dedim. Bir de ona başladım ve yıllardır alamadığım kiloyu bir ayda 3 kilo olarak almayı başardım. Ama tabi son iki üç haftadır ona da gidemiyorum kiloda yerinde sayıyor ama yine buna da hamdolsun. Bütün bu ders, tiyatro, spor un beraber yürümesi hepsinin aynı yerde olması ile de ilgisi var tabi. Başka da arada abimler işe çağırıyor ona gidip geliyorum bide arada birşeyler karalıyorum. Bundan sonraki yazılarımı günlük kısmet olmasada bikaç günde bir olsun gün içindeki olaylara kısaca deyinip çalıştığım konular, çözdüğün tesler ile ilgili bir tablo paylaşacağım inşallah. Aslına bakarsanız durum içler acısı. Ama sonuçta bir gayretin olması ve kötü olan yerlerin çalışmadığım yerler olmasından dolayı biraz rahatım. İçmdeki korku yaş ilerliyor ve alde avuçta bir şeyin olmaması ve askerlik kapıda. Yarıyıl tatiline girmek üzereyiz öğretmen atamalarında çok az umut olsa bile ondan da bir ses yok. Bütün bunlar endişe verici. Yarın daha doğrusu bugün meb’in düzenlenen öğretim programları ile ilgili açıklaması olacakmış inşalah atama ile ilgili de güzel haberler gelir.

Saat 1 olmuş. Her yazdığım yazıya bir resim atmam gerekiyor aslında görsellik için bu yazının görseline de karar vermiş değilim. Evet bir iki dk lık telefon kurcalamam ile gittiğim kültür merkezindeki köylü bacıyı atayım:) Haydi Allah’a emanet olun. Cuma’nız mübarek olsun.

Yazar: sislidusler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir